Radi punom parom
48

Enis Bešlagić najavio nastavak serije "Žigosani u reketu" i pozvao na optimizam

E. Sk.
Bešlagić: Budimo od onih koji popravljaju, a ne oni koji kvare
Bešlagić: Budimo od onih koji popravljaju, a ne oni koji kvare
Bh. glumac Enis Bešlagić proteklih mjeseci radi punom parom. Osim što je nedavno završio angažman na projektu "Superpar" u Hrvatskoj, trenutno snima i seriju "Blago nama", a najavio je i nastavak serije "Žigosani u reketu" čiji je tvorac legendarni Dragan Bjelogrlić.

Serija "Blago nama" novi je projekt RTL televizije, a rame uz rame s Enisom nalazi se i poznata glumica Hristina Popović.

"Uskoro, 30. oktobra kreće nastavak serije na programu NOVA S serije 'Žigosani u reketu 2' i gostovanje putem videoveze iz Sarajeva u Beograd", napisao je Bešlagić na Instagramu.

U seriji "Žigosani u reketu" osim Enisa glume i Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Vesna Trivalić i Dubravka Mijatović.

30. oktobra kreće nastavak serije
30. oktobra kreće nastavak serije

Osim toga, glumac koji je veoma aktivan na društvenim mrežama nedavno se osvrnuo na pesimizam koji je kod ljudi povećan u vremenu pandemije koronavirusa kazavši da uvijek treba biti opimističan i u svemu pronaći nešto dobro.

"Jedan osmijeh, za lijep dan i samo pozitiva ljudi. Budimo od onih koji popravljaju, a ne oni koji kvare. Budimo od onih koji u onom lošem, traže barem trunku dobra. Budi voda, koja čisti i hrani", poručio je popularni bh. glumac.