Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je glumio u Holivodskim dilmovima , do sad bi nekoliko oskara dobio.
Nesto kontam: pa, ko su ovi, na Klix-u? Ne valja im e'o Emir; ne valjaju Dzumhur, Bregovic, Dino M.; Zijo Sokolovic il' Miralem Zupcevic. Bahu ismijavate, Hanu i influenserke, Skaku; ruzite par Hajrovic; ne valjaju politicari, Haris Silajdzic, Munira; mahanisete Aminu Kajtaz, Susica i Vahu; cak ospete i na Svabu Osima, E. Dzeku. Ne valjaju sevdalinke ni halva; a pogotovo Fanatikosi i dijaspora. I Bosna je, gluho bilo, 'scheiss' - samo Deutchland jok. A jeste tuhafli...
@BH_Faraon Ne valja ništa jarane. Čak i ako valja, ne valja zato što valja. Tako se valjda ljudi hrane, negativnom energijom, jer bolje ne znaju, ili neće da znaju ili možda i bi, ali su više zaboravili kako. Tako da kako god okreneš, NE VALJA.
Možete ga mrziti radi toga što je vjernik i Bošnjak, ali ovu glumačku gromadu naprosto morate poštovati!
glumčina
Pa si odlucio da se udaljis.
Naša legenda živa. Kapa dole Emire!
"Odlična je stvar što jednim klikom možeš otići u veliku biblioteku i izvući tekst koji ti je potreban za neki naučni rad, ali u isto vrijeme se na internetu razmjenjuje sotonska energija. Ta poplava iskompleksirane misli polako determinira društvo. Ja nisam protiv napretka tehnologije, ali ovo je projekt koji za konačan cilj ima lobotomizaciju čovjeka", zaključio je Hadžihafizbegović.