Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudan narod, evo gledam sve najogavnije je napisano o Emiru, a kao sve same riječi hvale za Sidrana. A koliko juče, Sidran je na isti način blaćen kao što se sad pljuje po Emiru i vrlo često baš ovdje na Klixu! Ko ne vjeruje neka se samo malo zarovi u arhivu i pogleda. Kako sam tada tvrdio da je Sidran prevelik za jednu Bosnu, isto tako kažem da je to i Emir. A vi sad pljujte dalje, valjda ćete se malkice posuti pepelom po glavi kad i on ode.
Ne Bože Avdu nego ovog ljigavca i licemjera najvećeg na dunjaluku 🤮🤮🤮
Kome je fakat vazno sta nelijeceni alkoholicar misli o bosanskoj legendi? Dvako malo nesto dodaje, nepozvan se obrati, daje proglase i kojekakva saopcenja....tobejarabi nakarade...
Imam dojam da kada glumi u Hrvatskim filmovima, često igra Hrvata i to baš onog, a u srpskim bosanca iz standarda SANU-a. U svakom slučaju talentiran je, e sad...
Ne moze on odglumit Hrvata nema sanse a isto tako ni Srbina. Cak ni u Quo vadis Aida nije uvjerljivo odglumio. Naglasak ga je6e. Po meni je bilo boljih glumaca za tu ulogu.
Svingeru, ljigo, ne uzimaj Avdu u usta...
Šljam od čovjeka. Sve one kretencine koje glumi po serijama, i filmovima-to je on u stvarnosti. Znaju ga i reditelji, pa mu naravno daju da glumi samoga sebe.
"Bolji mi je brat srbin iz Trebinja, nego musliman iz Pakistana"
Upravu je i po tom pitanju.
Sidrana cijenimo. Tebe ne cijenimo.
Ti si smrad od covjeka! Kao glumac kapa do poda ...ostalo bolje se ne pojavljuj u medijima
@user454 Crknut će tvoja raspala djeca ubrzo hahaha, zemlja im kosti raspale ubrzo izbacila ako Bog da, hahahahah, smrdljiva SNS talibančino hahahahaha.