Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze mi neko poslati email od Elmir Jukic-a
kakoto da je on ocelavio
super ste najbolji si glumac izete aaaaaaaaaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnaaaaaaaaaa
ma vi ste stara legenda kao i uvjek hajde naka bude još smiješnih serija gde imate i vi.ugodno ljetovanje.
izete super ste što je prestala serija lud zbunjen normalan hoćemo još.
daj ajde zasto vise nema izeta na televiziji to je najbolja i najhumoristicnija serijaaa ikadaa na zemlji vratite ju molim vas mustafaa carrrrrrrr obozavam ga ni jednu epizodu ja nisam propustio makar su reprizeee vse sam gledaooo!!!!!!!!!! najbolji steeeeeeee izet 4everrrrrrrr!!!!!!!!!!izica je najbolji IIIIZZZOOOO IZO JEDAN JEDINI I NAJBOLJIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
NENORM,ALNO SUPER.
SRIJA JE NAJBOLJA A GLUMCI SU DA NEMAM RIJECI.IZET JE LEGENDA.KO JE TU UOPSTE NORMALAN,ZNALI KO.
ma vi ste najbolji
Najboji ste samo tako nastavite izet je super glumac smijesan je super je pozdrav Emir iz Jajca
najbolji ste samo tako nastavite i najdraza mi je serija lud zbunjen normalan i glumac serije izet fazlinovic-mustafa nadarevic.jedina mala mana je sto nema sefike ostalo je sve super dosad imam sve vase epizode lud......hocu da imam sve epizode i 1 i 2 sezonu i tako ce i biti.pozdrav cao jajce
samo tako nastavite!
assdew
serija je exstra najbolja domaca serija do sada.ako neko
ma elmir jukic je najbolji reditelj