Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ide, crnac, pa kinez, pa jaje, pa lezba, pa mozda Elba bude morao biti gay Bond, pa ce onda transgender Bond, pokakim se na P.C.
Tom Hardy bi ubio ulogu. Totalno je u fazonu 007.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Elba je stvoren za ulogu Bonda kao Tom Cruz za ulogu Martin Luther Kinga
ako autor nije bonda predstavio kao crnca šta vi glumite? Bijelac pa št, ako je bond englez, mora bit bijelac. Ne piše da je uglješa, pakistanac il indijac. Piše da je hebeni Englez bijelac s dna kace
kao što je gradonačelnik Londona Englez i bijelac sa dna kace?!
@KeyserChoshe pa sigurno u statutu londona ne piše kakav mora biti gradonačelnik. Ali u scenariju james bonda je očigledno kakav mora biti. Miješaš babe i žabe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo je koliko je Bošnja ovdje zapjenilo zbog crnog James Bonda (jer to dođe nešto ko burek sa sirom). A nikome nije čudno da se legenda švedskog fudbala preziva Ibrahimović, jer ybg drukčije je to...
@BoSSnA08 ko je diro ljepoto moja, to sve došli oni anam da nas bošnjake ocrne?!
@BoSSnA08 jes' vidio ti to? po čemu ja to generalizujem? ja sam rekao da su Bošnje u komentarima (a većina komentatora su iz Bosne) jako uzbudjeni jer bi James Bonda mogao igrati crnac (kao da nam je to trenutno najveći problem).
Kad će Tom Hanks glumiti Martin Luter Kinga?
Eto James Bond crnac, šta će sljedeće biti, da su Michelangelo i Da Vinci gay?! Oh wait....
Ti nikad ne mozes biti blade..wesley snipes..sve ostalo mozes
James Bond je IZRIČITO bijelac kako ga je Ian Fleming opisivao u svojim romanima. Još da dodam da je Bond Škotskog porijekla i da sredinom 50ih godina u Škotskoj nije bilo crnaca i da je po izvještaju iz 2000 godine njih tek 0.7% od ukupne populacije Škotske. Ali eto, samo nek je politički ispravno da se ne bi snowflakes uvrijedili. Idući Bond će biti lezba.... Nema kraja uništavaju ovako dobrih klasika.
Kao što rekoh u komentaru gore: Otelo je CRNAC i glumilo ga je stotine bijelaca i zanimljivo kako se niko nije žalio da se time upropaštava klasik... (a ja bih rekao da je Shakespeare malo značajniji od Flemminga....)
Politička korektnost je uništila još jedan fenomenalan serijal
Moze Idriz glumit koga hoce, vazda ce bit Stringer Bell.
BOLI ME KURRAC
Ja bi ove sve po 1000 biceva jer su pod uticajem amerikanizma i nevjernistva
@EvelinSaltVeć vidim kemiju između nas