Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetski grad, grad sa istorijom i kulturom za diljenje.
Mogo bi se i Western snimat na Jablaničkom jezeru kad je nizak vodostaj.
Kad smo kod Dubrovnika, za vrijeme rata kad su srbo crnogorska bagra granatirali staru jezgru i luku Gruž pita novinarka nekog oficira "pa što gađate staru jezgru grada......" na što joj ovaj odgovori da "nema veze, izgraditi će ga oni i biti će još stariji"
Ragusa je cudo :)
Ono kad te usere pa se rodis u Dubrovniku... :)
Cuj u Dubrovniku - ja mislio u Neumu snimali :) - Dubrovnik ce postati sve vise meta bogatasa - vec mislim da se po hotelima moze uporediti sa 'rodicom' Venecijom - jedino restorani su jos dosta losi po kvalitetu hrane ali za 10 godina bit ce i to OK. Svaka cast
Dubrovnik nekad pripadala Bosni i sve ono su bosanci gradili nista hrvata
Ninberg je puno ljepdi.
Cekam komentar mog brata"Splitske Kobre",i njegov sud o ovome,iz prve ruke!
gdje smo mi i gdje je europa.. djeca nam se smiju moj reufe.
Dali su pozvali Nemanju, ako im treba kakav prljav i ne okupan on je pravo rijesenje.
Da li-tako se pise,djuturume,bolje da si sklolu ucio nego sto si citao usrasku propagandu.........
@SejoPazarac *skolu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad Robin Hud progovori dalmatinski :))
Trump će poslati svoj savjetnike da raspitaju za cijenu izgradnje zidina, i mogul to Hrvati napravit prema Meksiku šta jefitine neg što bi AMerikanci :))
Ippresionirani Trump će poslati svoj savjetnike da raspitaju za cijenu izgradnje dubrovačkih zidina, i mogul to Hrvati napravit prema Meksiku šta jefitine neg što bi AMerikanci :)) Jer i trajnost je bitna plus nemogućnsot potkopavanja !
Jubi sam, jubi vašu ćer, ma niste tili marinera. Tili ste momka na svom mistu, tili ste zeta inžinjera...
Sta Robin Hood radi u gradu, ja mislim da je taj vise djelovao po shumi...? Trebali su ovo na Treskavici snimat, pa ja.