Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubrovnik postao Nottingham, a Sarajevo Gotham City.....
@asa LOL ;))
Ovo je grad koji su četnici granatirali. Nadrealno da neko može biti tako glup.
malo malo snimaju Robin Huda,dodzite u bih snimat situaciju malo
Režiser filma ''Robin Hood'' Otto Bathurst izjavio je na konferenciji za novinare da je prije "otkrića Dubrovnika" proveo tri mjeseca u Engleskoj bezuspješno tražeći grad koji bi mogao utjeloviti srednjovjekovni Nottingham. ++++++++++++++++++ ovo je laz dosao je je zato sto je snimati film ovdje 20 puta jeftinije. kraj price
Sem Kleper, kako sam sebe naziva, jednom je za 100 KM, koje mu je dao Muhamed Ali Gaši u cipelama otrčao do Pala i vratio se nazad – pričao osoba bliska Gašiju, koja je željela ostati anonimna, i dodaje da o tome i danas bruji cijela Čaršija.
Sem Kleper, kako sam sebe naziva, jednom je za 100 KM, koje mu je dao Muhamed Ali Gaši u cipelama otrčao do Pala i vratio se nazad – pričao osoba bliska Gašiju, koja je željela ostati anonimna, i dodaje da o tome i danas bruji cijela Čaršija.
sarajevo postalo kabul
Al nacisti ne miruju,zamal Foxx ne dobi degenek
Jamie Foxx...😗😗😗
NEVIĐENA SRAMOTA U DUBROVNIKU, PIJANCI VRIJEĐALI JAMIEJA FOXXA ''Došao sam za stol i oni su lupali po nama. Kurvin sine! Crnčugo!''
samo im jos fali forrest
dubrovnik je lijep..........i ne cudi me sto svi hrle u dubrovnik da snimaju filmove.........
Robin Hood je od siromašne i diktatorske Britanije napravio Veliku. Kod nas svako ko otima od bogatih da bi bio zločinac naravno ne može biti naravno nareodni junak neg zločinac ko Tito. A kako bi se zvao onaj ko otima od siromašnih da bi dao bogatim ? SUPERHIK, a kojeg najbolje kao junaka tumače Reis Cerić i Episkop KAčavenda !
Od kad je to Nottingham na moru? :) Dubrovnik će očigledno ''odglumiti'' neki bliskoistočni grad, jer priča ima veze sa krstaškim ratovima.