Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da će i Trumpu neko jednog dana podići zid pa da nemože do apoteke da kupi vijagre.
Pa sami su ga izabrali , sta se sad kofrce .
@lik55555555 Pa nisam ja odobrio zakon da moze pobijediti onaj sa manje glasova, sta se sad kofrce .
meni su bosnjaci bas fascinantni...nikad nisam cuo nekog bosnjaka da pita bakira ili svoje politicare gdje nestadose onolike milijarde....ali ih interesuje porodica tramp? :)...potpuno mi je jasno da ste ulozili u porodicu klinton i lobiranje protiv srba preko 30 milijardi...ali ta porodica vise ne vlada....prikupite opet pare...nije ni tramp gadljiv uzet ce i on pare :)))...to sto pljujete trampa nece vam pomoci vec cete samo morati skupiti vise para...pitajte bosnjacki kongres amerike...
Puši ga jaro!!!
jedini idioti koji bacaju pare na lobiranje u USA je Dodik i poltroni nešto malo preko 30 milion čini mi se :) otkinuto od penzija sirotinjskih plata i zdravstvenog osiguranja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nanjusili plodno tlo....
Boooringgg
Da se sad ponove izbori u SAD Donald bi ih dobio sa još ubjedljivijom razlikom.