Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se moze vidjeti film?
Po posjecenosti se vidi kako porazno njegujemo kulturu sjecanja a zaborav je luksuz koji ne smijemo sebi dozvoliti sto se vidi po cetnickim genocidaskim komentarima.
Ma mi samo znamo snimat filmove o ratu. Jedina tematika nam je to. A da mi je zao Tuzle, jeste.
According to the report, Russian howitzers are expending 20,000 shells daily on average, compared to 6,000 fired by Ukraine.Jul 12, 2022 Prosjecno Rusi ispale 20.000 a Ukrajinci 6.000 granata dnevno sto od pocetka rata iznosi nesto preko 4.000 000 proektila tog kalibra. JOS SE NIJE DESILO DA POGINE VISE OD DVADESETAK LJUDI A PGPTPVP NE 70 KAO U TUZLI.. Pametnom dosta. Ali laz je slatka.
dokle vise rata ...alooo proslo je 27 god od kraja rata a mi idemo u rikverc, piii
SF..