Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elita i njihovo bolesno preseravanje. Vecina ljudi se slomi radeci za neku platu od 200€ a ovi lezihljebovici dnevno odglume po dva sata i milione zaradjuju. Drustvene vrijednoste otisle u *****
Julianne Moore zena i po.
Eddie Redmayne definitivno zasluzio nagradu... odavno nisam nesto bolje gledao od njegove uloge u Theory of Everything... i film sam od sebe je za 10... preporuke svima ;)
...bgm, haljina gori...
...šuti bolan, zamal ne napisah suknja :)) ...valja spavat, vidim ja :)))
...neki dan se provalih, napisah suknja a ono haljina...il je suknja + top iste boje, haj ga znaj :))) ...mudro veli, sitan sahat, valja pajkit i sanjat :) ...laku noć ti želim, drug moj dobri :)
Julianne Moore je prava kraljica