Stil koji ih je proslavio
3
Disney odustaje od ručno crtanih animacija
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato sad crtici ku rc u nevaljaju ni ti imaju stila ni smisla
e nisi ti, brat moj ne stavlja :D
jesam brate, jes vidio kako je uni glup mog mi oca, c c c :D
zlaja jes to ti brate? :)
kako si glup jarane, pa ti crtani su stariji od nasih staraca, kako si ti samo glup, oni crtani su pravljeni i prije 2. svjetskog rata i iste su nasi roditelji mogli gledati, sad da li je to moglo u jugoslavije ne znam, ali postojali su i pravljenji tad, a ne osamdesetih ili devedesetih, nista ne znas isto kao ovi tvoji lajkarosi.
djeca se radjaju, a d.ebili odrastaju. nisam ni jedan 3D crtani pogledao i spuer se osjecam.
imam ja jos uvijek PATKA, hoces da ga gledamo zajedno?
pogledaj ti malo strumfove bombncice snorkijevce pogledaj banana men u ostalom sta ja imam tebi pricat sta valja.
realno danasnji crtici su za klasu bolji od onih prije jer se dosta vise ocekuje i potrebno je dosta vise profesionalaca da to napravi, pogledaj malo gigante ko sto su toy story, up, i neke pixarove price, ti crtici su nenadjebivi
Pa normalno da vam ne valjaju danasnji crtani kad niste djeca vise jbo ga led, i vi kad ste te gledali starci su vam kontali, boze sacuvaj sta ova djeca gledaju. Ne kazem ja da nema retardiranih, al to je to tv kuca koje kupuju najjeftinije...
E sto sam se nagledala pravih crtica kad sam bila djete,patak daca,dusko dugousko,ptica trkacica,popaj,brzi gonzales... Smijeh do suza:)