Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maa odlicno presmijesan:)
Sacha Baron Cohen je najjaci humorista ikada jos ko Ali G dok je bio sam ga zagotivio mnogo jak humorista.Humor max level ..!
je bio na pro seieben gost kod stefan raab-a na tv total, dosao kao rahmetli gadafi, sa zenama u uniformama, i on u ovoj uniformi iz filma, koja komedija od lika oplakao sam, govori engleski sa arapskim naglaskom XD najludje je kaze mu stefan herrn admiral general aladin XD jedini u povijesti covjecanstva koji ima oba cina, admirala (mornaice) i general (kopnene vojske) XD lol