Želio snimiti film po svaku cijenu
7
Denzel Washington pristao na ulogu za veoma mali honorar
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi bio zadovoljan i sa 5 000 $ godišnje da imam za račune i fasungu i ponekad za roštilj
Vjerovatno je dobar film, pa nije htio da odusta ulogu. Sigurno ce puno para zaraditi zbog velike gledanosti. Dobio je mozda malo u odnosu na ranije filmove, sto opet sigurno nije mala cifra.
Što ne napišete koliko su to manje dobili ono umjesto 50 miliona honorara dobio 20 he he he he jadan kako če sada preživjeti ima na računu samo 500 -600 miliona dolara
Zahvaljujući ovom glumcu Obama je postao predsjednik prvi put. Naime američki predsjednici se biraju tako da liče na likove koje je javnost prihvatila kao pozitivne (između ostalog) tako da samim predjedničkim kandidatima podsvjesno pripisuju osobine tih likova.
već koliko sutra istupaju batko i otvorena mreža sa porukom \"izdrži denzele svi utemeljeni su uz tebe\"
nedo Bog nikome, zao mi covjeka al hajd i mi u bosni deveramo jedva sastavljamo kraj s krajem
A da mu otvorimo onaj BH Telecom broj za pomoc!?