Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio Oskara ovdje ga docekalo 120 ljudi a gdje god u svijet svi hrle za njim i ganjaju ga po crvenom tepihu. Kakvi smo mi Šabani baš sam se tog dana stidio ķada je došao s Oskarom u rukama u svoj grad...(ja sam stvarno bio tu)
@Ibrahim Zlatanović ko te je6e
@Ibrahim Zlatanović ti si samo juzni Bosanac, i time se mozes ponositi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece angazovati onog kradljivca kamenja po Ercegovini valjda nego gospodina sa Oskarom!
Logično hahahaha, ako budu snimali dokumentarac o balkanskim romima i srbociganima e pa onda budu zvali onog masnog i slipavog konvertita nemanju.
Ovo je samo dokaz koliko je Danis veliki. Oscar nije mala stvar, a pogotovo ne iz ovako male zemlje biti aktuelan i zanimljiv 15ak godina poslje. Sarajevska kinematografija je dala zaista mnogo dobrih rezisera. Po mom nekom izboru Danis, Kusta i Kenovic su baš baš majstori svog zanata.
👍👍👍
bravo
Dragi Danise, nekad smo ja i ti kao mali, malte ne jeli iz jednog tanjura, furali svoj fazon, bacali gume niz dalmatinsku, , a sada bježiš ko zec, kažeš nemaš vremena pa ni za kahvu, kokuz nisam pa da čekam da me poguraš, ali od vremena kad je pao Oskar svi smo bili sretni, ono haver nam digao Oskara, ali valjda tako treba zaboravio si staru raju, mislim da bi to bila za tebe dobra tema za jednu dobru (akcionu) dramu. Poz.. haver sa Mejtaša
@dendi11 ja patetike i goffana
a sto se haveru ne pretstavis pravim imenom i prezimenom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da Orson Welles napise scenario i da je Laurence Olivier u glavnoj ulozi i da su producenti Harvey Weinstein i Steven Spielberg, ni to mu ne bi pomoglo i ovaj antitalentat bi napravio neko smece kao i do sada. Najvece cudo je sto mu zakonom nije zabranjeno bavljenje filmom.
Aj sto se srbo upalio, stavi malo mehlema da te prođe
@thekupus "Mehlema" :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novi film Nemanje Kusturice : KAKO JE PROPAO KORIDOR KARLOVAC VIROVITICA KARLOBAG
A pozitivan lik. No da je ovdje ostao malo bi sta napravio. Camio bi u kakvom politickom odboru lokalnih stranaka za dramaturgiju. Svaka cast denise sto se i dalje sjetis svoje zemlje
I dana danas se najezim kad se sjetim kako mu Seron Ston urucuje oskara a on kaze : This is for my country, for Bosnia. Ko nezna Engleski nek ukuca na Google translate.
Neko ne zna engleski, al ti ne znaš ni bosanski
@thekupus navrati na caj od sipuRaka
Ljudina veliki
Ni do koljena mu nisu
Veliki uspjeh za velikog gospodina
hocemo seriju o miloradu i ronhilu
Hoce onj naseg Tanu
http://stopostoprovjereno.blogspot.co.at/2018/01/zaradite-od-kuce-sigurno-i-provjereno.html