Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel to nema vise mehmeda mujkica :( nista bez njega
ima li samira fazlinovica, samke je legenda....
J.e.b.o li vas mrtvi T.i.T.o u pakas!
čuj, počinju nove? pa ja ni one stare još nisam odgledao...
OoOoOoOoo rukfaš :)))
OVA SERIJA JE NAJGORI, NAJBJEDNIJI IDIOTIZAM I U NJOJ GLUME SAMI IDIOTI, PRIJE SVIH ONA SELJAČINA I PJANDURA SENAD BAŠIĆ. CRKNITE SVI M.A.J.K.U VAM J.E.B.E.M. FTV, PRESTANITE TROVATI LJUDE GLUPOSTIMA. ZAISTA STE NAJGORA TV NA ZEMALJSKOJ KUGLI!
Serija se moze pogledati, mada je bilo pravo glupih, u svim sezonama....ipak, od kada nema Sefike, nije to to...Sefika, uz Izeta je cinilia seriju.
Pridružujem se svima koji traže Dinu nazad,ma koliko da košta.Također,pridružujem se svima onima koji kažu da je gosp.Nadarević stub serije.A oni koji kažu da je serija glupa-sami kažu sve o sebi i svom poimanju humora.Ipak,to je naš brand.Sretna Nova godina svima.
prva sezona najjaca :D. ostalo sve napuhavanje i dosadno!
Sjecam se na pocetku serije je bilo receno (cini mi se nakon dvije sezone) , da ce se ista prestati snimati samo da se ne bi dobilo ono sto jeste sa \"Vizom za buducnost\"-nestanak ideja.Medjutim, guzice zinule na pare, i ono malo zdravog humora koji je postojao na pocetku razvodnilo se i preraslo i glumatanje i mlataranje rukama vodecih BH glumaca ! Nasi ljudi jednostavno ne znaju kad je dosta.Serija je dandno prestala biti ono sto je bila.
kako Srbi neznaju napraviti seriju, sjetite se samo serije \"bolji život\" ili za mene najbolje do sada napravljene \"vratit će se rode\", a i naša mala klinika je ekstra itd. Fazlinovići su ok, mada može i mora bolje, jer do sada je otprilek bio taj sirovi bosanski humor, možda da angažuju nekog ko bi to malo opustio onako da spusti malo loptu i približi humor svim generacijama, jer realno do sada je dosta toga paralo uši...u svakom slucaju vrijedi to što je bosanski proizvod koji se super izvozi.
otkako je bezvezni Čombe dobio veći prostor a gotovo sve smiješnije scene pale na Izeta pošto nema Dine serija je pala
samo da hoce onu seljanku bubu skiniti i vratit sefiku
vratite dinu !!!!!!!!!!!!!
neka combe glumi da je muz od ove marije omaljev ,,,,,, dobra ideja,,,bas su par......
sad cu zumru po gu.zovima udarat i pravice mi punjenu bamiju,,,,sunce joj kalajisano......
Sa dovodjenjem ne bosanskih glumaca (izuzev pokojnog Vanje Drach - a) ova serija gubi na drazi i bosanskom humoru.