Tarik Filipović o svemu pomalo
0
Da igraju Čelik i BiH, navijao bih za Čelik
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NK Celik je stariji nego Drzava BIH. Logican odgovor logicnoga covjeka.
Glupane ti navijas za kockaste,nemozes i za Bosnu navijati,popiskim ti se u te pederske nocale....
Pa NK Celik je stariji nego bih. logican odgovor, logicnoga covjeka. eto moje drage bosnje, svakim danom vas je sve manje
joj sto ne mogu ovih glupih prica o tome ko bi za koga navijao,vise dosta pobogu, neka svako navija za koga zeli- ja licno uvijek navijam za susjede i uzasno mi je glupo kad npr. igraju hrvatska i nrp. estonija navijati za estoniju- pa valjda bi nam susjedi trebali biti vazniji
ti nisi nikakav bosanac
Svaka ti chast ovo za navijanje,isti si ko ja!Serbes dodji u rs,mogo bi te odlikovat ko nemanju!Vidi se bre da si otskochio od neootomanski razmishljanja!Smrt neootomanizmu,sloboda Kosovu!
A da kazem kao navijac Sirokog Brijega, da bih navijao za Siroki protiv BiH, 99% vas bi reklo da sam fasista... ------------------- Širokobriježanine, bolan fašizam poražen 1945. nema više fašista. Ti nisi fašisti, ti si samo glupan. Albert Einstein je rekao: Dvije stvari su neogranične: svemir i ljudska glupost, a za ovo prvo nisam siguran.
Pitanje je za koga bi navijao da igraju Bosna i Hercegovina i Hrvatska?
A da kazem kao navijac Sirokog Brijega, da bih navijao za Siroki protiv BiH, 99% vas bi reklo da sam fasista...