Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je odlican. Jedna jako tuzna ljubavna prica i primjer toga kako su ratovi glupi i nepotrebni.
dsda
vrijed, ako nista zbog inmana i one ljubavne scene pune naboja, senzualnosti i ljubavi: cista erotika
a sta je sa Jude Law-om?
Flim kao film je OK, borbene scene su naj bolje. Od Zellweger i Kidman.. Zellweger uzima krunu sto svako kaze i kritiks a i ostali ljudi. +/- je upravu u tome da je film previse napucan..za to svaka cast.
film nije nominiran ni za jednog bitnijeg oskara, i zasluzeno. a renee zellweger samo glumi kathy bates, nista toliko posebno... dodjite sebi malo, film je kita.
Pa trebamo imat principa jednom u zivotu pa bojkotovat filmove sa stranim prevodima i cao. I meni smetaju razni njihovi idiotluci. Primjer upropastavanje izvrsne izvedbe vrhunskih americkih glumaca na filmu Finding Nemo, radeci sinhronizaciju sa glasovima nekig luzerskih glumaca iz Zagreba. Pfuj. Srecom ima DVD.
NICOLE KIDMAN RULES!!!
U svemu ovome je jos gori prevod na hrvatski. Zamisli Studengora. Grozno.
1. film i nije tako dobar. nesto mu fali. kad pogledate kaze vam se samo. 2. oskar definitivno vise nije mjerilo kvalitete filma 3 interesantno kako ameri forsiraju ekranizacije vlastitih patnji dok uzrekuju patnje i nepravdu sirom svijeta 4. vidi pod jedan. to definitivno nije dobar film.
kako si glup dragi moj .....
previse providna, samozaljubljena sveamericka bljuvotina...dosadno...bljak
Nicolii je macak u ovom filmu, samo fali joj koji gram. film je jednostavan, niti los ni previse dobar.
Nicole Kidman über alles
film je dobar a garant ce maznuti oskara !!