Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi ciro trazi talente...eno mali jasmin sudic ceka u malmu tvoj poziv...to bi ti bilo puno pametnije
Vi ste vece pedercine Ciro je uspjeo dosta nije on na terenu bio nego takozvani ZMAJEVI zasto oni nisu bolje dali od sebe a ne bili ko puzevi na terenu.Ciro je pametan sto je otisao iz takve zemlje kao sto je Bosna.Ja sam iz Bosne ali sramim se svog porijekla.
samo zelim da istaknem, a vec sam to i pisao dok je jos euforija trajala, dok smo imali nadu na SP, dok smo pobjedjivali(estoniju i belgiju). zelim da istaknem da je chiro phederchina velika.al svaka mu cast imao je uspjeh i kao sleketor je bio dobar al mi zasluzujemo boljeg jer nije uspio, al njegova takttika je da se igraci ljube i pipkaju na treninzima a on sam je gej. ja a inace ja ovaj clanak nisam citao niti kanim citat. sayonara
sve je manje stvari koje ćiro ne radi... sada je i zvanično postao glumac, iako je nezvanično to bio godinama već. AKo dobije nogu iz reprezetacije, neka ga - neka glumi, ali ako opet nekakvim trikovima ostane onda - PRESTANI SE GLUPIRATI I POČNI SE MIJEŠATI U SVOJ POSAO!
Sram vas bilo kad ste sa Cirom uspjevali kovali ste ga u zlato a sada pljujtete po njemu ko po zadnjem psetu sramite se .Svako ima da radi sta hoce on sto je uspijeo ponadat ce te se za 100 godina.Ciro je zakon bio za vas.
Aidu za selektora!
aida alilovic hahahaha
Ćiro, Ćiro stara balkanska kurvo. Svugdje si se prodao, još samo u Bugarskoj nisi.
Tako vam treba glupi bosanci nek vas ciro vuce za nos a sad prijatelji saveza svi u glasCIRO I USKE MAJSTORE...
ciro glumi od rodjenja ba
hehehe-zavidnih komentara ljudi moji....
ma hoce ciro u svaku boju
Nemoj me zezat\'... pa sinoc je AIda bila kod mene
samo želim da vas priupitam jer ste tamo zabranili komentare....jel vas ovo modni guru emerik savjetuje i priča o neukusu zato što je žena izašla napolje bez grudnjaka...eto nek vi znate šta je ukus i haj-nehaj...nabijem vas modno osviještene..... http://www.sarajevo-x.com/showtime/clanak/091207115#091207115&id=4
Ciro je dokazao da je poltron... a odavno se zna da je PEDER ....ovo je dokaz. Nek ti ga metnu Cirooooo......