Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chuck noris je jedini iskapio cesmu.
chuck noris je jednom bio dvaput
Chuck Norris, je izbo noz, jedini covjek koji je bacio kucu kroz prozor, Bog se ne zove Chuck zato sto je to ime vec zauzeto , Chuck ima vise energije od Torabija,:) :) :)
ovako se snima reklama a ne ko ovaj nas bhtelecom nudimo vise idemo prvi hahahahaha u pm
Negdje sam procitao da je Chuck jedini covjek na zapadnoj hemisferi (izvan Japana valjda) koji ima crni pojas 12 dan u karateu. Pa se vi zajebavajte sa Chuckom! Kad te odjedanred strefi jedan roundkick niodkuda.
ova zena na zadnjoj reklami ne zna da je Chuck Norris jednom roundhouse kicko Bruce Lee-ja i tako su nastali Jet Lee i Bruce Willis a prva reklama je fejk zato sto C.Noris ne pada u nesvijest nego nesvijest pada u Chuck-norisnost
hebo te 70 godina ne bi mu dao ni 60...
legenda
ovaj nikad ne stari...........chuck je chuck, nema sta...