Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto ovog Emira ne mogu u zadnje vrijeme.
Ja ga ne mogu otkad znam za sebe, pakas teski
on ne zna ni da postojis hihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...ksenofobija je odlika malih nacija...
....... i malih ljudi
...pa, iz malih nacija, mali ljudi...statistika...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahaah kad ga se sjetim kad je glumio u Breninom filmu i kad kaze :"Brena voli plave". ona njegova kosa zalizana hahahaha :D
..znaci nije hepi end..
vidite li vi ovdje ironiju? priča o neuspjehu došljaka je u stvarnom životu veliki uspjeh u sloveniji. kod nas je obratno. puna su nam usta otvorenosti i merhameta a kad neko uspije nabijemo ga u guzicu da je 1000 puta domaći.
@bogumila O cemu ti pricas glupaco jedna. Nemas ni pojma kada je knjiga izasla i donijela Vojnovicu Presernovu nagradu.
A kao Goran i Zoran Dragic su punokrvni Janezi!?! Bagra ostaje bagre gdje god da se nastane, a posteni i vrijedni uspjevaju.
Ne treba zaboraviti svaki put kad udjemo u merkator, alpinu i sl slovenacke firme na dug ljubljanske banke bih stedisama i odn. Slovenacke policije prema nasem narodu na njihovom granicnom prijelazu. Ako je stvarno tako da na bosance gledaju kao dosljake bojkot svega slovenackog pa nek se okrenu eu trzistu da slovenackom bosanskom sudzukom i makedonskim ajvarom.
Mozda slovenaca nema u Bosni ali ima ih ovdje u De. isto kao i nas bosanaca. I oni su ovdje auslanderi kao i svi drugi i za cudo gori su seljaci od svih ostali jer bas se oni ovdje ponasaju tako kako opisuju bosance u sloveniji slusaju narodnjake i preseravaju se dok im ne zagusti a onda trce do bosanaca da ih brane od turaka i drugih kojima su stali na zulj. Ja sam ovdje samo godinu i pol ali druzim se sa svima i slovenci su najgore p.cke da se zna, svi ih sutaju zbog te glume njihove dok sa Bosancima se rijetko tko smije zezati tko ne vjeruje neka dodje da provjeri licno cu mu biti vidic i u De i u Holandiji od najgotivnijih mjesta do najgoreg geta gdje moras biti lud da bi hodao sam a ja licno u svakom gradu skoro imam ekipu od Amsterdama Roterdam Venla Roermonda i Dortmunda Kelna Dieseldorfa itd itd.
Bogumila jesili ti glupa prirodno ili redovno treniras za tvoju informaciju Dubioza Kolektiv se takmici medju 50 NAJBOLJIH BENDOVA U EUROPI i to nije mala stvar i još nešto ta ista DUBIOZA KOLEKTIV JE U 365 DANA ODRZALA. 265 KONCERATA U CIJELOM SVIJETU i ja mislim da to nije mala stvar. Sledeći put kad budete htjeli pljuvati po nečemu bolje se raspitajte šta je to pa onda pljujte ako ste toliko glupi. Slovenija nikad neće imati ni trećinu umjetnika kao Bosna a da ne pričam o ostalim stvarima i dzaba što ste u EUROPI jer i vi idete raditi u njemačku i druge zemlje europe isto kao i Bosanci i drugi sa bslkana.
" Nisu ovo titina vremena kad si se mogo zajebavat i dobro zivit ! "
e to je bas spica trailer-a
"riječ je o Slovencima porijeklom iz BiH ili Srbije", to je toliko glupo napisano da uopće nema smisla komentirati. Po Ustavu Republike Slovenije, Slovenci su oni koji imajo korijene slovenske i čiji su preci Slovenci. Niko ko je porijeklom iz BiH ili neke druge države ne može biti Slovenac, nego tek državljan Republike Slovenije, taman da je peta generacija u Sloveniji. Shvatite to jednom, da vam se ljudi ne smiju kad vas čitaju!
Eh sad je bitno i ko je čiji....Zapravo uvijek je bilo.Emir Kusturica Srbin ova dvojica Hrvati ,Edo Majka Hrvat i Halid Bešlić bi al mu nedaju Hrvati državljanstva...Ma sve sami rodoljubi .Bosna jest napaćena i svakaka ali ima mnogo da se čime ponosi.Ko me se ne sviđa neka...
Jebo bi nam majku da dobije recimo Oskara :) Ne samo nama nego i Hrvatima i Srbima. A i treba nam tako. Ne samo da nam se djeca smiju, nego svijet nam se smije.
kolko je emir glumjo filmova konda nejamo drugog glumca emire kade ces se ofarbati u drugu boju
Ćefurji nisu klasične došlje,to je pgrdan naziv,za doseljenike iz zemalja južnije od slovenske granice....Švabo može bit gospodar,Italijan,ma i crnac...ali kad si i doktor,a da si sa juga,onda si ĆEFUR....mogu samo da kažem...proud to be Bosnian,makar bio Janezima i ćefur...
Tacno nas film izsmijava na kvadrat. Mi se kur*imo da smo neko i nesta sami sebi a svi nam se smiju. To je zalostna istina i dok god ne vidimo to nece nam biti dobro. To vam je ko onaj vuk kojot sto ganja onu pticu trkaciju kad preleti kreko stjene nije da pada odma nego tek kad vidi da nema poda onda pada. E sve dok mi tako nevidimo sta radimo nece nam biti dobro. Dostigli smo za vica bilo gdje god dosli. U Bosni nema slovenaca, njemaca, norvezna, amerikanaca itd. jer ih ne znamima Bosna, a mi se raspi*sali svigdje i jos domacino poceli soliti pamet i onda se cudimo sto smo nepozeljni. Popularni smo ko prase u teheranu bilo gdje dosli.
"Zalostna" hahahaha Nauci se ti pisat zlibaru.