Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras americki gangster i scarface..uzo" sam 15micrograma [email protected] da se u oko trehnem..u pm..zna li ko kakvog raboticara za dobre slike..placam dobro ali da je pravi lsd..ne od thc-@ sintetika..
Baš me boli patka za Star Wars...jednom pogledao pola filma i nisam moga više koliko je glupo bilo
Ko te jebe
Da hoće snimiti film o Revanu...
@Sandzaklijaa Šteta... to je za mene najzanimljiviji i najkompleksniji lik SW-a.
Kako su upropastili sw.. strasno...
hočel opet glumit onaj han solo ili če imat partnera
Star Wars je nakon trećeg filma prestao da bude ono što je bio sve ostalo što je snimljeno snimljeno je samo da se zgrnu pare naravno većina filmova se pravi zbog para zato su snimljeni i oni prvi ali oni prvi su rađeni iz ljubavi prema sf tematici a ne da se zgrne bogatstvo
Ko je ova Vlahinja na slici?
@Salines Nije vlahinja, bila bi onda puno ruznija