Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li koji povoljan polozaj osim zagadjenost,prljavost,neimastinu???
Moraju biti u krizi kad nemaju ideja. Neka prodju kroz bh nek vide kako narod zivi i neka snimaju dokumentarce i eto im zlatnog medvjeda.
već možemo brendirati nešto što se zove Bosanski standard .. mjerna jedinica sye__banosti
Pa imate udruzenja, agencije i svu ostalu 'infrastrukturu', Sastanci se redovno odezavaju kako ce propasti? Hahaha neradnicka zemlja (cast malom broju izuzetaka), svi vole pametovati ali uraditi nesto konkretno nema qicke
sta ce filmovi domaci kad se narod pali na fimove u kojima se "glumci" samo gledaju i tako pa par epozoda dok na kraju ne jedan drugom ima nesto da kaze i kaze mu to za mjesec dana. Serija po 700 a uostalom da ima neka radnja filmo to je teze za shvatit pa zato su indijske i turske serike toliko popularne. Rang za nasom "Nizama" hahaha Koji smo mi odron od stanovnistva.
Imamo dobrih filmova, ali sve ratne teme... Jednostavno se prezasiti
KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH NARKOMANSKIH ASOVA
A pazi ko je autor; "Pise: El Bake"
Pokucajte na vrata Hrvatskoj,dat ce vam recept