Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijeka sjećanja i Legenda o jeseni su mu najbolji filmovi po mom mišljenju, a slijedi ih Sedam godina na Tibetu. Vrhunski glumac, šteta što nije dobio Oskara.
Kako nije, ima dva komada
Bred je odličan glumac
U tekstu kažete da je za pomenute filmove glumio zahvaljujući njegovom mladolikom izgledu. Pa, poBogu, on je tada imao 30 godina - čovjek u cvatu mladosti!
nikakav glumac
Mislim da je najviše uživao snimati sa Tarantinom iako je Tarantino teški psihopata kao režiser. Nekako mu je Tarantino dao slobodu da se ponaša prirodno i opušteno.
trenutno više se bavi produkcijom nego glumom
Nek si ti glumio u Bulet Train.Taj film bi te sigurno proslavio da nisi do sad bio.
Brada je likcina samo tako..... u glavi ga vidim kao totalni replacement za Roberta Redforda s kojim je opet snimio strasan Spy Game.....
Da je nabrojao tri najneuspješnija filma na kino blagajnama rekao bi da folira, ovako mi djeluje da govori iskreno. Dobar glumac kako god.
Snatch, Fight Club, 12 Monkeys, Se7en.... Sve bolji od boljeg
"najneodgovorniji filmski dio koji je ikada vidio" !!!!!????? A da nije mozda "filmska uloga" (film part)?
Troy je dobar film bio
Klub boraca mu je ubjedljivo najbolji film