Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to film o ratu u Bosni koji nije težak...?
Mi smo samo krvava mrlja na bijelom svjetkskom TV ekranu...........
za svakoga jer je jako važno da ga vidi što više ljudi = da ja sto vise keša poduram u dzepove... ha ja *ebes istinu daj para para!
Ocel bit verzija na srpskohrvatskom?
@aga Jadna je zemlja u kojoj zivis ti i takvi poput tebe.
Citam danas: UN-ov Komitet protiv mucenja (CAT) optuzio je BiH da ne cini dovoljno za civilne zrtve rata i izdao preporuke nasoj zemlji za rjesavanje problema u vezi s pitanjima nestalih osoba i zrtava silovanja te zrtava drugih oblika seksualnog zlostavljanja pocinjenog tokom proteklog rata. Kontam ... auu, grdno se varaju ovi iz UNa! Kako da ne cinimo nista? Pa zar ne vidite gospodo, kako smo se razletili da svakome zacepimo usta, ko se usudi da negativno govori o Andji. Odma ga gazimo, vezemo, diskvalifikujemo, diskreditiramo, sve mu po spisku i na kamaru ... a oni nama kazu, mi nista ne cinimo. Problem je sto VI to niste dobro skontali, jer u logorima nije bilo mucenja, ma jok, sve ljubav i harmonija. p.s. zar nije vrla reziserka cak UN ambasador dobre volje? p.p.s. pitam se, kako ova ubleha moze imati tu titulu?
a sta se to snima, ko je ova
FILM CE BITI JADAN KAO I REZISERSKO ISKUSTVO BRADELINE JOLIE ! i MARADONA JE DOBAR IGRAC,ALI JE UZASAN TRENER!!
ma samo koristi nasu bijedu da zaradi pare na nama....kako mi idu na k ovi holivudski pokusaji....bice to jos jedan film povrsnog stereotipicnog od realnosti dalekog sadrzaja
Gledao sam taj film uživo 4 god. a Anđelinin mi uopće nije važan .
Prica se da je Angelina Jolie ustvari Andja Colic, pola Srpkinja, pola Hrvatica...??? Jeste li vi culi nesto o tome?
Cjeloj Bosni samo zelim srecu, i nikad je zaobici necu, Bosna mi je u srcu i dusi, ne zelim se pravdat svakoj susi.
MAMA TI JE SELJAK KOMENTAR JE BIO OBJAVLJEN PA NAKNADNO IZBRISAN
Cini mi se da filmovi u kojima ste vi Andzelina glumili, nisu ovdije nesto posebno gledani a nit ste vi nama neka faca((osim onima koji vam se pokusavaju uvuci i vasim narucenim paparazijima). Imamo mi pocesto i puno vecih i bitnijih gostiju u nasoj zemlji od vas, ali oni se nisu krili vec su prosetali sa nasom dijecom i rukovali se sa narodom. Vidjeli smo i da nas potpuno zaobilazite , koliko cete nas tek zaobilaziti poslije vaseg filma !?
Ja djevojka rodjena bez mane, zarobi me moj mili dragane, da ti budem u krilu robinja, dok ti sarac lezi na grudima, skini sarac dragi pa me ljubi, jer mi srce hoce da poludi.
se.lja.c.in.o jedna, napisi komentar bez rijeci koje su nedozvoljene ili ih izokreni nekako, pa ce ti komentar bit objavljen...
ŠTO STE MI OBRISALI KOMENTAR? JEL MOŽDA BIO UVREDLJIV ZA NEKOGA? NACIONALISTIČKE KOMENTARTE NE BRIŠETE, A KOMENTAR KOJI NE VRIJEĐA NIKOG BRIŠETE. KOJA STE VI STOKA! SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOŠ UVIJEK DOLAZIM NA OVAJ GLUPI PORTAL! PLJUJEM PO SVIM ADMINISTRATORIMA I NOVINARIMA OVOG PORTALA!!