Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On bas nosi teske lance oko vrata.
On je radio onaj dokumentarac Tezina lanaca i svaka druga mu je bila da je u BiH i u ex Yu bio gradjanski rat i da naravno srbi nisu nista krivi.
Najmrzi su mi ovi ulizani, kao sofisticirani chet*nici.. Više volim one maljave bradonje sa Manjače sa kojima bar znaš na čemu si
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da ti kažem, Malagurski, nešto. Nema tog filma, dokumentarca, reportaže, koji mogu opravdati zlo na kom je nastao RS. Vi filmujte, ali svijet dobro zna šta se dogodilo, i taj vaš RS može da živi samo u sastavu Bosne i Hercegovine, i nikako drugačije.
Koj druze, napad je najbolja odbrana. Ne mislimo se ni odcijepiti, samo pokazujemo kite
Nebitan tip, kada sam jednom kritikovao njegov stav na YT odmah me na kanalu BN TV blokirali. Dakle sloboda govora važi samo za Malagurskog.
U Holandiji su mu zabranili prikazivanje ove neofašističke propagande.
Djabe se nerviramo, razgovor nece Srbe promijeniti, ali Oluja hoce. Razmislimo
Da mi te nafatati
Ovo je mezarje gdje stoji ovaj pederčić
Treba ljude motkama tuci
Pa borise i ti si od krvi i mesa, nisi robot, zar te nije strah
Gledaj govneta grebo majku svoju!
Pa vi po Bosni i gledate samo ovakvo smeće. Vi i ne znate nešto pametno naučiti, a vjerujem da ovi što će ovo gledati i ne znaju da su to nišani ubijenih. Mrš bagro!
sta je sa gradovima sto vise ne nose nazive bosanski hvatate se samo sta vama odgovara sramota zivimo i rs gore od nacionalnih manjina ako hocemo u mup traze boze pravde ako hocemo u opstinu traze cirilicu u miru etnicki ciste
https://m.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs Kome nije jasno....... Tko je kriv????
Mislim da je greška u naslovu filma, umjesto "borba za slobodu" treba da bude "borba za hegemoniju"
Ne znam koga vise mrzim na ovom globusu od ovoga du8reta. Olos Nad olosima, koristi neke americke dokumentarske fore da bi sirijo srpsko-nacionalnu propagandu, gad sa 19 godina pokusao se opisati kao Kanadskj reziser i cjelokupnu "istinu" ptikazati o Jugoslaviji I ratovima 90ti..
Par ljudi je zaista stradalo u Srebrenici
Kad genocidko historiju uci i kaze pa piše ...a pročitao samo Kurir