Nekadašnji agent 007
0
'Bond je postao prenasilan'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je sto se tice akcije prva liga, ali nije to James Bond, u filmu nedostaje onih nekih Bondovih manira-martini,Q i njegovi high tech izumi, Aston Martin osim u prvoj sceni,lose sto se tice treba itd.Da je ubaceno i to bio bi perfektan, ovako od mene ocjena 5 od 10!
sasvim ok film, uopce nije tak olos kako se prica. po meni je na nivou casino royale. vrijedi pogledati
Sean Connery forever! Jedini pravi Bond! Moore se uvijek svidjao samo britanskim domacicama i americkim puritancima koji ionako i dan danas zive u 19 v.!!!
obavezno pogledati zrno utjehe. po mogućnosti u kinu. gospodine moore, vaše je prošlo. allahemanet
Film je samo takav, akcija do bola.. Preporucujem svima
Šta ba sranje teže, ja ovu pederčinu svakako ne mogu da podnesem, on je stvoren da glumi brodske tetkice a ne Bonda. To što nije bilo tehnologije u njegovo vrijeme može da maše ušima. Novi Bond je ekstra zabavan preporučujem svima da ga pogledaju!
sranje teze.
gledao sam ga i mogu reci da nije to to, dzabe sam potrosio vrijeme na to :( ovaj film uopste nema stila kao sto su to imali bondovi filmovi prije!