Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da je lik Black Panther nastao iste godine kao i američka, neki kažu teroristička organizacija Crni Panteri koji su se pojavili kao odgovor na terorisanje crnaca. Što se tiče filma izgleda odličan.
ima li neko link da s e moze pogledati sa prevodom online... eheheh ..
Naslov filma za djidji midji...
Stanje od filma
Glavni junak pozitivac ..fuuuuj
"Inače, ovo je prvi visokobudžetni film u kojem Afroamerikanac, Chadwick Boseman, glumi superjunaka. "......a Blade? Wesley Snipes? Prije 20 godina.
Will Smith... itd.
Svaka cast. Dosta vise židovske dominacije .
Interesantno je da su, poslije stoljeca aparthejda, juznoafricki bijelci prihvatili sistem: jedan covjek jedan glas. Samo bi UZP-ovci kod nas da sacuvaju aparthejd.
@patos I mi cekamo da se UZP-ovci nakradu, ali nikako da se odreknu aparthejda.