Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu jake licnosti u pm
kakvo sranje ... za nepovjerovati
Koga interesuje ovaj sljam ?
je li ovo neka zaebancija?
HEBO LI VAS ON RVAT
Bit će opet papaka sa cheeseburgerima u rukama koji će im prilaziti i grliti ih i tražitim im autograme. Znam ja nas. Pokazat će nam ovdje kroz slike.
Sarajevo napokon postaje evropska metropola!! Nek navrate malo i u McD
sto ce nam neko ko nam kvari prirodu i ponasa se gore od zivotinje imalo neko pametan poput bill klintona ili nekog pametnog covjeka ovi dlan blam su za mars VAN
\"U emisiji će ekskluzivno biti prikazane snimke njihovog boravka u Sarajevu i noćnih provoda.\" ma koga, sta? sta ovo pisete ba, kakvo je ovo novinarstvo? kome su ovi ljudi zanimljivi uopste? Pa nema veceg sranja od tog Velikog Brata, jel moguce da pisete ovakve gluposti i stavljate ovakve clanke? Obrisite ovo molim vas, ne brukajte se!
i zbog cega otvaram ovaj portal. ? pitanje je sad
Marrrssss...ne dajte ovim vazelinima da nam sidu donose u u seher Sarajevo...nek idu na sokolac i banja luku...sikter....fujjj
hahahahahahahahahahaha ebo te ljeb, ebo te ljeb aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .FUJ
Haj\' što Sa-X objavi ovu vijesti, al\' što sam ja konj pa čitam ove gluposti. Od sada prelazim na mojportal.ba
i ovo bi kao trebala biti vijest??? uuu jbt...sav sam se najezio
J.E.D.I.T.E G.O.V.N.A. - SOKO ŠTARK
JAOOO ŠTO MI SE PRRRRR.DDDDIIIIIIIII
E pa nek znaju da ih Sarajlije nece docekati rasirenih ruku, jer ovdje niko ne trpi ovakve de.b.ile... mogu samo popiti batine od lokalnog kabadahije u gradu ako se furaju.