Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Once upon a time in Gorazde
znaci polanski nije imao uspjesnijih projekata od 1977?ne znam kako je onda u toj istoj americi dobio oskara za reziju za film pijanist.... ovaj clanak je pisala. neka neznalica ili je lose preveden sa interneta.
@dino84 HAHA I meni je to isto prvo palo na pamet dok sam čitao članak. Članak je pisao neki neinformirani... Sjećam se filma "Pijanist", igrao je u sarajevskim kinima. Film je pokupio sve moguće nagrade, od Zlatne palme u Kanu do Oscara.
al mu je onaj prvijenac reservoir dogs ...nekad mi je bio OK ali nedavno ga ponovo pogledao...ma sta ja znam.....moram priznati danas se prave puno bolje serije..recimo True Detective ili Fargo.....odlicni karakteri..odlicna gluma....odlicni dijalozi
Kazati za Polanskog da nije imao uspješnih projekata nakon bjega iz SAD od optužbe i kazne za silovanje može napistai samo neko ko nema pojma o filmu.
ima li ovaj film da se pogleda a da je dobar snimak
Tarantino ne pravi loše filmove.
Kad Brad Pitt zapali cigaru sa LSD-em, čitava Skenderija zanijemi hahahahahah
Margot je najljepse zensko ime.
@gooUser1561556839 i marija...
@gooUser1561556839 fatalna kriminalka Margot iz TNT romana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
George Spahn nije Burt Reynolds klixu