Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ba Tanovica sere protiv Fadila pa onda s njim na kafu kad je namirisao pare 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Hahahahah da si bolje pogledao fotografije, vidio bi da je Danis okrenuo leđa Fadilu. To sto se Fadil kiti tudjim perjem je jad i cemer. BH Telecom nije federalno preduzece da Fadil ima neki udio u ovoj pomoci filmskoj industriji. Dosao da se slika, a ruzan za medalju, djeca mu promijenila prezime od stida.
E svaka cast na ovom potezu, vrijeme je da se suzbije kulturoloski uticaj susjeda. Samo gurajte i ulazite u domace, respect jos jednom 👏👏
Konacno da se ulaze u filmove i serije u BIH ali kada ce doci nove generacije autora, a ne isti Tanovici, Zbanici, Zalice itd. (Njima svaka cast odlicni su autori). Kara ce mladi dobiti priliku za rad u BIH? Cemu sluze Akademije po Sarajevu, Tuzli, Banja Luci itd.? Hoce li uvijek isti pare uzimati, a mladi da idu po svijetu i zaradjuju za zivot? Non-stop iste face.
Jarane internet im je sa popisat aploud mi 2 megabajta.Ne do bog nikom njihov internet.
Wash&go
Hahahaha
Samo je bilo pitanje vremena kada će neko ovo prepoznati i dići na puno viši nivo.
Bolje da stoka u infrastrukturu ulozi. Internet najlosiji u BiH.
Ovako se ponaša ozbiljna država i društveno odgovorna kompanija! Svaka čast! Ne dozvolimo komšijskom medijskom i “kulturološkom” utjecaju da nas indoktrinira!
Vidjećemo kakve će serije biti da ne budu neki Otpisani u SDA aranžmanu, gdje Bakir dolazi ranjen sa ratišta.
Ovo je da se još malo uhljebe Žalice i slični paraziti
Bas mi je drago ovako nesto procitati, gdje domaca drzavna firma radi ovakve projekte, i ne samo ovo nego i humanost, zato nikad necu koristiti drugog telekom operatera. Samo BH TELEKOM
pa jel moguce da se kod nas nesto snima, a da nije ratni....docekasmo
Veliko bravo za telekom kao i za sve ostalo što rade. Ne valjaju jedino komunjarama iz trojke.
Ovo mi je super! Sve pohvale! Dobro se neko sjetio. I nadam se da neće biti neko smeće poput LZN već ozbiljna produkcija.
Svaka čast giganti naši bosanskohercegovački!!!!
Bravo BH Telecom !