Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatna zabava za SDA bagru koliko ste dali Merlinu da vam pjeva dok cijela FBiH nema helikopter
Ako je tacno a prica se da je Wim Wenders veliki prijatelj Petera Handkea i da ce na SFF biti predpremijera "Vreme zla" po romanu Dobrice Cosica ideologa genocida onda je jasno zaso Bakirov glumac dovodi Lepu Brenu na crveni tepih i zasto poziva Kusturicu da dodje u Sarajevo. Dogodine treba ocekivati Kusturicu na SFF, a nagradu ce mu uruciti nova maskota Sarajeva Bozo Vreco.
Cuj ako je tacno. Pa Handke je napisao scenario za Wendersov film Nebo nad Berlinom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad vidim ko je sve doso gadi mi se
Interna SDA festa. Za guzonje i uhljebe, i SDA lica iz javnog zivota.
Haha, gala socijala, baš tako, vazda su gladni!
Ma ko je ovaj mali celavi sa masnicom hahahahaha ima ga na svakoj slici..Mali voli da se slika. Sve gospoda na baterije
I baš "Senidah" ! Zašto ne pozovete bend-ove sa prostora BiH da se promovišu a bome zarade i koji euro ? Na sramotu vam bilo .
Kad zabavljači dodju u rang vladara, civilizacija propada. Stara izreka potvrdjena x puta.
BHT jedini koji ti skine sav kredit u roku od 5 sekundi ako ti je istekao dokup internet saobraćaja. Ljigavci.
"slavni"...
samo hapsit
Čije li NOVCE BH TELECOM TROŠI ???
Gledaj Kahrimana i drzave, od uloge u magarecijom godinama(ulogu dobio kao najruzniji djecak na kastingu) do kuma asima sarajlica citaj direktor bh telekoma. Zavrsit ce asim…
Krajnje bahat dogadaj!
...A kad počne posljednja faza Velikog reseta koju najavljuje Klaus Schwab, umjesto virusne pričat će nam o Cyber pandemiji...bitno je da ima brzog interneta, 5G, za one koji budu "konektovani", poluroboti, poluljudi, chipovani, teledirigovani...a vi i dalje smatrajte ovo samo "teorijom zavjere".
Slika 22 lik u bijelim čarapama hahahaha...............
slika 35 ,haljina pukla po šavu...hahhahhha
...A, šta ćete, preživjeti se mora i u vrijeme pLandemije, makar i obraz izgubili...I kad' prođe sve reći će - "samo smo radili svoj posao", baš kao što su anamo oni zabavljali anam one...dok je okolo gorilo, plavilo, treslo se i hroptalo od patnje, bola, tuge, siromaštva i nevolje koja je zadesila "obične smrtnike".
Ma vidi mi Fadila lutke, nije ni pokušao skopčati sako...e sada mrzim SFF
Senidah ... ah ah ... Ammar... mm ... novi pravopisi, internacionalizacija...