Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je film toliko značajan, što nije bio prikazan na SFF? Kritike u Sloveniji baš i nisu odlične a posjeta u kinima je jako loša, kao i film. Bolje bi bilo, da sarajevska i bh. publika upozna neke druge filmove iz Slovenije.
Glavne uloge tumače bh. glumci Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović...\" Od kada je to Mustafa nadarevic bh. glumac? To sto je rodjen u BiH ne znaci da je bh. glumac, on je prije svega zagrebacki i hrvatski glumac. A Moamer, hajde, on je nekoliko godina vec u BiH, pa eto moze se reci da je bh.glumac