Nova filmska sedmica
0
"Besmrtnici" u 3D-u u Cinema Cityju
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim putem vam želim reći da prikaz filma Besmrtnici u kinu Cinema City je totalno sranje...ni za živu glavu djecu voditi...glavobolja zagarantovana...mlađi i ko zna, možda ga i u Hitnu odvedete nakon prikazivanja...ovo ozbiljno govorim...komentari od nas kao i drugih ljudi, nakon projekcije koji smo odgledali ovu tragediju prizazivanja su bili, da od nas svo četvoro, sve glava boli, da jednoj je muka...djevojci davali vode ispred da dođe sebi...Poruka za majstora Mička koji ovo kino hvali ( Ognjen ili kako već), svega ti, nemoj više...Nas četvoro više nikada tamo...Vaš Total media Theatre ili šta već koristite za prikaz 3D-a je užas i fuj...nedao Bog nikome...Sretno onim koji ipak odu, a oni koji ne, uštedili ste novac i olakšali sebi, u smislu zdrastvenog stanja...Pozz
Ima li jos neko neki komentar? Kakav je film? Ima li 3D efekata? Planiram otici pogledati upravo zbog 3D,pa ne znam vrijedi li?
Loš film. Da nije bilo zadnjice Freide Pinto bio bio totalni promašaj :) 3d efekti? DA, titlovi su bili u 3D.
imal gdje torrent link za breaking down... probi mi hanuma mozak....