Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top Gear bez Jeremyja neće biti ni nalik emisiji koja je bio!
@samoMIgaLOMA halo ba RETARDU, nabijem na belegiu i tebe i taj show- nidje niskim ! Stvarno nije cudo sto danas u eri tehnologije 80 milona DJECE gladuje, jer RETARDA poput "samogamalo" ima, menseCINI, cirka SEDAM miliona (GLEDALACA)
Skademice - odjebite.
Postovani Kljiksovci :) " Top Gear will not be broadcast this Sunday" u prijevodu znaci: Top Gear se nece emitovati ove NEDJELJE" ne subote ;)
Hahahahaha hahahahahaha
rekao Ni**a i suspendovali ga zbog rasizma svasta,ne razumijem sta je tako uvrijedljivo u toj famoznoj rijeci koja pocinje sa N ako je crnci izgovaraju po 1000 puta na dan
Najbolja emisija o automobilizmu ikad. Odvazni, prepotentni i hrabri "ludi" Englezi koji znaju sta su vozila i sta su motori. Vrhunski showmeni ciji je jedini grijeh komentar o zidovima i sada im lijepe sve ostalo! No Jeremy no TopGear! Long live Jeremy and his troops! Cheers!
mrtav jedan papa izabere se drugi
The Jereminator will be back!
Najnovija vijest Klarkson štociro producenta Haha koji kralj
Da je bio mlakonja do sada na bi bio ono što jeste niti emisija kakva jeste.
ovaj voditelj je pravi ORANGUTAN ;))
Some say BBC idiots
...doaka jeremiji riječ sa slovom "n"...dočim unas riječ sa slovom "j" dočarava, kako primitivizam, tako i prirodnost u komunikaciji (ako si u mahali poznat ko pismen i kulturica insan)...j­ebajiga, što bi rekla stara j­ebena engleska izreka "dabl aršin over čaršiin"...
Politicka korektnost je otisla predaleko..
Sta je rekao producentu?;"ti mali musavi zidovu..."
nit znam šta je top gear, nit znam ko je ovaj tip, nit znam šta je n riječ. niš ne znam.
isti pedofil iz capljine
Legenda :)
Stoka! Ako se lik ne vrati, nema od emisije vise nista... Da Bog da se o sebi zabavili!! :)
I jest se uz*** krenem u Olovo on s porseom,krenem u Doboj on s Lambordzinijem,reko alo jes'to mangup ,kaze what? Ima srece.