Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avatar imao samo 1 dio, a Avengersa je 10 I povlačiti će se sigurno još sljedećih 10 filmova gdje će biti sporedna priča, kao npr novi Spiderman.
Opet ne znate prevesti clanak
Pogledao sam jedan dio tog i pojma nemam sta sam gledo. Amerikanci namecu glupe trendove. Pravi filmovi ostaju neprimjeceni zbog ovakvih sranja.
"Avatar" je od prodaje kino ulaznica zaradio 2,7897 američkih dolara. 
Zaboravili koji milion
Nesto su zafrkano uradili cim ga jos nema na piratebay-u niti yify-u mjesecima od kino prikazivanja (zato je akumulirao pare na kino blagajnama)
Mislim da Yifi kupuje filmove preko neta blu ray i onda ih postavlja kod sebe, sve u svemu najbolji torrent za filmove yifi.
Nije svaki film koji srusi box office kultan. Pogotovo avatar i ovo sranje. Kultni su filmovi koji raji ostanu u sjecanju, recenice koje se urezu u memoriju itd. Ovo je samo komervijalno sranje, svako ko misli da je ovo filmska umjestnost neka ucini covjecanstvu uslugu i objesi se
@alexsar ovo je entertainment, naravno da nema veze sa umjetnoscu