Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
terminator 6 ce biti sniman u domu penzionera nemila glavni negativac ce biti dusan majkic koji je otiso jedan dan u penziju i uzeo 28 milja koje ce terminator na kraju filma vratit penzionerima ps samo za starije od 60 jer ce dusan majkic u par scena bit go ko od majke rodjen
Terminator 2 je bio i ostao jedan od najbolji filmova ikada , ovo ostalo je bezveze.
Nisu radili nastavke ozbiljni reditelji Dzejms Kamerun Stiven Spilberg Ridli Skot....
Arni legenda !!!!!
He's back!
ma ti nisi više ni za umrijet kakav terminator
Terminator deduka
Ajl bi bak.
stvar je da se prava na TERMINATOR vracaju originalnom reditelju Jamesu Cameronu ,to znaci da ide neki nastavak T1,T2 kakav mi zasluzujemo a ne ova sr4nja od zadnja 3,4 filma .
jeli Terminator preso na Android ?!!
treba mu WD40
Neka majke ti vise ,Terminatoru,zar ti se vise nije masina raštelovala,
penzionisani Terminator