Glasalo 18 hiljada korisnika
0
Angelininom filmu loše ocjene na IMDB-u
Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film nije lose ocjenjen nego srbi protestuju i daju namjerno ocjenu 1
Pogledajte samo ocjene i od koga dolaze sve ce vam biti jasno, genocidasi nikad ne spavaju. Najveci srpski neprijatelj je uvijek bio istina.
Četaljska posla.
..zanimljivo...
Sranje FIlm 2h od toga 45 sexa. 15 min silovanja i 30min jer joj se svidilo! Silovane zene BiH su samo cekale Andzelinu da napravi film i sad mogu lakse spavat. U ratu 92-95. najvise su zene najebale! Ma KIDAJ !!!!! GRBAVICA NICIJA ZEMLJA REMAKE FILMOVI ZA Ciste desetke! Sta kaze EDo Majka Isli bi naprijed ali volimo taj rikverc!
andja je prosjecna glumica iznadprosjecnog izgleda koji joj je donio popularnost.Kao reziser nije ni prosjecna. Spielberg bi od filma o ratnim stradanjima u Bosni napravio cudo i dobio Oscara,ali nije Andja Spielberg
Film koji obradjuje istu temu a uradjen na najvisem profesionalnom nivou je \"Kao da me nema\" http://www.imdb.com/title/tt1456477/ tom filmu ava tipicna amercka limunada \"C\" produkcije nije ni do koljena. Naj znacajnija stvar Medastog filma je da mu je Andja reziser i tu je kraj svemu.
Iskreno receno boli me tuki za Angelinu. BiH filmska remek djela Nicija Zemlja, Grbavica i par drugih niko nemoze skinuti sa postolja. Cak ni veliki Holiwood
Fakat ste smijesni. Mislite da cete poslati horde bezumnih klikasa na IMDB da vam ispravljaju krivu Drinu i da ce to uciniti film boljim. Jednak je broj onih koji n(er)acionalno razmisljaju o ovom filmu da jedni druge poniste. Ostaje na kraju da je film truba ako se gleda iskljucivo iz svoje umjernicke vrijednosti.
Musliman sam i ne sviđa mi se film jer nije prikazano sve kako je bilo.
glasalo 18 hiljada srba
Zlatni Globus,za mnoge kriticare vaznija nagrada od Oskara Nominacije za 2012.he Flowers of War\", \"The Kid With a Bike\", \"A separation\", \"The Skin I Live In\" te redateljski prvijenac Angeline Jolie \"U zemlji krvi i meda\". Sama nominacija za ovu prestiznu nagradu govori o kvaliteti filma. Citajte:http://www.index.hr/xmag/clanak/objavljene-nominacije-za-zlatni-globus-angelinin-u-zemlji-krvi-i-meda-na-korak-do-prve-nagrade/588691.aspx
Mogu misliti koje je njesra film kad i neke pametnije i iskrenije Bosnje dizu ruke od njega. Znaci odavno vece gluposti nije bilo na filmskim platnima. Takva je sudbina propagandnih filmova. Yebi ga, komsije. Corak. Vise srece sledeci put. Srbija od Tokija do Milvokija!
ako ćemo ocijenjivati navijački onda možemo filmu dati visoke ocjene, ali realno film je po svemu ostalom (režija, gluma, scenarij, montaža, priča, akcija, poruka itd) ispod prosjeka. možda sam ja od filma očekivao više pa nisam objektivan, ili mi je možda žao što film nije bolji, ali stvarno mislim da je u najmanju ruku ispod prosjeka. jedina dobra stvar je ta što je rediteljica htjela reći ko su zločinci. neko je ovaj film usporedio sa ničijom zemljom. ma dajte... ničija zemlja je za ovaj film oskarovac na kvadrat...
Duh, a velika vecina glasova dolazi od Srba.
ja sam bosanceros i pogledao sam film i mislim da je skroz los na imdb-u sam ga ocijenio sa 4 vala vise i nije zasluzio prica je beze.... izvini andjo al stvarno ti je los film.... sorry a ovi srbi bi trebali malo manje da seru jel su tolko nakenjali da je planeta zemlja postala septicka jama (kenjara)
Dvije stvari: 1. Citatelji bi trebali imati svoje misljenje o filmu a ne prosto se svrstavati u tabor 2 Film je los