Glasalo 18 hiljada korisnika
0

Angelininom filmu loše ocjene na IMDB-u

Sarajevo-x.com
Screenshot IMDB.com
Screenshot IMDB.com
Film Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda", koji je zabilježio veliki interes javnosti u našoj zemlji nije dobio visoke ocjene na najvećoj i najpoznatijoj filmskoj stranici na svijetu IMDB.com.

Iako u BiH, tačnije u Federaciji BiH, filmski prvijenac Angeline Jolie bilježi izniman uspjeh, kojeg je u prvoj sedmici prikazivanja pogledalo 25.374 gledatelja, on ipak nije uspio zadovoljiti ukuse posjetitelja najutjecajnije filmske stranice IMDB.

Film "U zemlji krvi i meda" na skali od 1 do 10 dobio je ispodprosječnu ocjenu 3,7. Do trenutka pisanja ovog teksta glasalo je 18.611 korisnika IMDB-a, a čak 76,3% njih je filmu dalo najnižu ocjenu 1, dok je 3,163 korisnika dalo najvišu ocjenu 10.

Vjerujemo da su na ukupnu ocjenu filma dosta utjecaja imale organizovane Facebook grupe iz Republike Srpske i susjedne Srbije, koje su pozivale da se filmu da najniža ocjena.

Podaci se ažuriraju svakodnevno, tako da i vi svojim glasom možete utjecati na cjelokupnu ocjenu filma.

Poznato je da veliki broj ljubitelja filma širom svijeta često odlaze na pomenutu stranicu kako bi provjerili kakve ocjene ima film prije nego što ga pogledaju. Te ocjene su veoma priznate među svjetskom filmskom zajednicom.

Podsjetimo, nijedno kino u RS na svom repertoaru još uvijek ne prikazuje film Angeline Jolie, koji je u Federaciji BiH ostvario nenadmašiv uspjeh otkad se prate rezultati Box officea.