Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona samo u ove zemlje ide jer je najdeblja kad dodje la nema kompleks anoreksije.Onakav picic sta uradi od sebe braco draga,pa tacno mi se skupi nesto kad se sjetim njenih oblina...ehhhh....
Anđo pojedi nešto
Anđelina u svim svojim projektima, ostaje u sluzbi britanaca, njihovih organizacija za paljenje i gasenje sukoba. BBC je glavni medij za propagiranje a transport po čukama svijeta vrši isključivo royal air force. Pitanje je samo, da li je ona u svemu tome svojom, ili voljom ljudi koji su je vrbovali za te poslove. A osnovna misija, ne daj mrznji da umre pirkaj po malo u žar da se ne zagasi. Trebaće englezima opet, kad tad i bilo gdje.
ko da se malo popravila... :)
crveni kmeri na aparatima?