Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOJA ADJELINA DA SI PRICALA 80 MJESECI NIKADA NEBI MOGLA ISPRICATI SVE STA SE DESILO I DESAVALO KOD NAS.
\'\'Angelina 8 sati govorila o filmu\'\' Hebo ti Fidela Castra...kad se Angelina signorina ufati mikrofona.
MISLIM DA JE DOSTA VISE OVAKVIH FILMOVA U BOSNI.SVI MI KOJI SMO BILI TU ZA VRJEME RATA ZNAMO KAKO SMO PREZIIVJELI I STO SMO SVE VIDJELI.NIKO TO NECE NIKAD ZABORAVITI,ALI \"POJEDINCI\" NAS I DALJE NA TO PODSJECAJU!!!
Kada je nesto kvaliiteno, onda za to ne treab prica ni promotivni intevju ni minutu, a kamoli osam sati....to pokazuje da i ona sama zna da je film odron, pa moras stvoriti nekako famu oko toga....
oj bosnja...pa makar procitajte clanak idioti. nije drzala nikakav govor, nego je imala intervju za magazin. sto znaci sjedila je sa novinarom i pricala o filmu.
pa jeste li vi normalni,,,pa znate li vi koliko je 8 sati hahahha pa ni hitler nije mogao drzati govor 8 sati hahhahaha fakat niste normalni pa de se malo skontajte,,pricala 8 SATIIIIIIIIII hohohoho odakle prenese ovu vijest pisam ti se na izvor,,,novinar idi mi zacas jednu veliku sa lukom
Ja sam očekivao da ćete intervju prenijeti u cijelosti!?
angelina je masonizirana!
Posampi se ja na film koji ne govori sam za sebe, nego moras s.r.a.t o njemu osam sati da bi ga neko uopste i pogledo a kamoli skonto nekakvu kvazi-umjetnicku poentu.
prelijepa
A sada je odjednom kvantitet bitniji od toga sta je rekla. Pa nije Andja idiot, kao autor ovog naslova, već persona koja vrlo dobro zna sta treba reć.
Pa jeli sta pojela, jadna u tih osam sati, smrsala je jadna, sva je k\'o grana...
Kako se ono preziva Melisa? Ja zaboravio :D Mene zanima samo sta ona misli :D