Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je novac toliko bitan, pitaju djecu bez icega u sirotistu. Pa zasto je vama novac toliko bitan zohari?
andja samo se drogira i loce slomi je ova njena ljepota
bolesna zena, nije ni njoj lako
Nije mi jasno zasto Srbi toliko mrze Angelinu. Zena se bavi humanitarnim radom, usvojila tri siroceta i mnogim drugima pomogla.
Žena koja je usvojila djecu, pomogala na svakom koraku svoga života, dijelila sreću kao da je ima beskonačno nije zaslužila ovo. Spremni su ovakvo nešto prirediti žena koja se sada susreće sa najvećim životnim nedaćama. Ovaj svijet i ne zaslužuje ljude poput Angeline.
pomogla za reklame. sta balijice drkate na nju
Zao mu ljudi nikako da shvate da je ona trauma sama sebi pa tako i okolini.Po meni je sav njen karakter u vodu pao saznanjem da je imala sex u 14 - oj godini sa rodzenim bratom
Koliko je Trina (bljak) zgrozena, pomislio bi covjek da je Jolie u najmanju ruku uzimala zarac i otiskivala zle simbole po djecijim tijelima a ne pitala djecu za sta bi upotrijebili novac. Shanelle i Trina, retardi iz Warholovog prorocanstva.
@gradjaninsasela budaletine koje ce u ovoj masovnoj histeriji dobiti podrsku miliona. Ne samo dobiti podrsku nego i kreirati misljenje mnogima o toj ili bilo kojoj drugoj stvari. Ma sve je ovo otislo u p.m.
@gradjaninsasela Nije ovo nikakav jet set, ovo su neke mahaluse sa pristupom internetu. To je sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)