Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa i pametna, sto je veoma rijetka kombinacija.
Jeste, pokušavaju oblikovati pa se zato i rastavljaju. Prihvati čovjeka kakav jeste ili razguli. Izbor je veliki.
najljepsa zena na svijetu bila i ostala
angela vrijeme je za drugi film,nemoj da moram da te trazim po holiwoodu,dodzi u bosnu da napravimo drugi dio filma u zemlji krvi i meda.
super je ovo rekla! 👏🏻
@C.S. meni više vuče na diesel 🤣
@zSU joj joj zmajo... 😹
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Anđo, Boga mi, ostarilo se, ni sminka ne pomaze!
@patriota_balkanski žena nema bore, koža joj je besprijekorna, prelijepa je, mladolika... ja zaista ne vidim to što ti vidiš. 🤷🏼‍♀️
Pametna zena i glup.muskarac=shoping Glupa zena i glup.muskarac=trudnoca😂
@mahalamo Ako je tako, šta to onda govori o tvojim roditeljima?
Razumijem da je normalno da svi moramo biti ravnopravni da bi živjeli normalno bez omalozavanja a tako isto ženski rod mora shvatiti da su one njezniji i slabiji rod i da muškarci često budu pogresno shvaceni samo zato sto pokusavaju svojom snagom i silom zastiti svoju njezniju polovicu a nije da ih nema krkana i umobolesnika
@APOPHIS Koliko ti to neko često ženu napada fizički, pa da je moraš štititi? Ako je često, onda je do okruženja u kom se nalaziš, a i do vas, jer ste u tom okruženju.