Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad fkt ona mene nervira,vidim da je treba gotivna svima lafo ona se bavi humanitarnim radom,ambasadorica UN-a. Kad covjek malo bolje razmisli ona se uvlaci svima i koristi samo siromasne drzave za svoje filmske projekte. I onaj film njen U zemlji krvi i med, ona zeli da obavijesti svijet o tragediji u BiH, koga boli briga za ovu napacenu zemlju.
Svi ovi lafo humanitarci su satanisti.
Nisu svi novinari losi, al neki od njih iskoriste bilo kakvu mogucnost da nekog u crno zaviju. Cesto imaju polu informacije od kojih naprave laznu vijest izvrcuci cinjenice, i navodeci samo one koje idu u prilog toj njihovoj "senzaciji". Takvi novinari nikad ne pokusavaju da dodju izjave druge strane, nego izbace tabloidnu vijest sa sto senzacionalnijim naslovom, a portalčići prenesu tu vijest kao da je fakt
Angelini Jolie, koja je dokazani humanitarista, UN-ambasador, zena koja je usvojila i podize toliku djecu, i izmedju ostalog, radi na promociji jedne napacene, a lijepe zemlje (Kambodza), i ovim filmom skrece paznju svijetu na istoriju, sudbinu kambodzanske djece - takvoj zeni cemo drzati casove o tretmanu djece i ophodjenju sa njima? Licemjerje.
@BH_Faraon: Evo vidis gore iznad, odmah se javljaju govnasti otpaci govnaste genocidne nacije da drze predavanja o kulturi, redu, moralu i etici. Sto bi rekli kurva o postenju...
fina ova andža, huda ženica šestoro djece ima, valja to sve na selamet izvest, te još i radit. onaj njen bivši pita, samo po kafanma lunjo, ona se huda sama snalazila s djeco. sada evo mora radit, nahranit gladna usta. nješta mi je žao, ko da mi je sestra rođena
Naravno da vjerujem Angelini . Sta sve ovi novinari nisu u stanju uraditi . Kakva je to pogan od profesije . Novinari i taksisti ,pa nema vece bagre .
@Komentarista1 E taman cu tebi pojasnjavati .
@argonautdrinamorava A što ne bih dao ? Znaš li ti koliko se ta žena bori za djecu širom svijeta ? znaš li koliko je djece usvojila i učinila im život bezbrižnim ?Eto samo što je ovu djecu usvojila dovoljno je . Ona će se čitav život brinuti o toj djeci. Malo se raspitaj pa onda nešto reci . Pretpostavljam da si srbin ,zato ti tako i govoriš . Oni ljudi koji su za čitav svijet normalni i priznati ,vama ne valjaju .