Nakon filma "U zemlji krvi i meda"
6
Angelina Jolie će ponovo režirati ratnu priču
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po čemu bi film snimljen na osnovu \"50 nijansi sive\" bio i po čemu drugačiji od bilo kojeg jeftinog pornića?
Nemoj više molim te. Bolje doniraj te pare koje misliš uložiti u film, ionako ti filmovi ne donose nikakvu zaradu, samo si u gubitku.
Samo o ratu...Što ne bi snimila film o današnjem Sarajevu,jeste da situacija nije ništa bolja al mi je muka više gledati kako se u sve i jednom filmu proteže ta priča :/...Odvartno..Kreativnost na nivu
Tuka je mentalno ostecena, ima posljedice iz djetinjastva TO SE JASNO VIDI.
nemoj Angelina više praviti filmove idi odmori malo :D
@commi ...oš\' ubrus ? :)
I DONT CARE!
btw, sjeća li se iko naslova (i radnje) onog zadnjeg filma što ga je snimala kod nas, kad ga je i r-e-i-s \"b l a g o s l o v i o\"?
Bas me briga za bred pita,bolja mi je franjina mustikla. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Davno smo joj predlagali da snimi film ,,o smrti 19beba u banja luci jer UNPROFOR nije dozvolio dostavu kisika,, sada vidimo da je konacno to shvatila. pozdrav Angelini I svima Vama HRNJICA IZ TODOROVA
...sažnija joj je polovina mljac...
daj ba zeno, tebi je casa vazda pola prazna ...
zivlji se kopaju
kraljica !