Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu ono plesanje na sipci i objavljivanja istog na instageamu. Malo mi je to dno dna
Trebate hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-maila za informacije o našoj usluzi zajma. email: [email protected]
Moramo curi priznat da ima hrabrosti. Naruči članak i ostavi otvorene komentare.
pa jel imate vi išta drugo da primijetite, da prokomentarišete, povalite, kritikujete? vidimo nos, pa šta! fakat ste zaostali kad vas to toliko fascinira, vrlo slabo razvijen intelekt, bez ljutnje.
Amila imaš posebnu ljepotu i harizmatičnost na što utiče i tvoj karakteristični lijepi nos. Konačno neko bez kompleksa da nam se pojavi, a vidim komentare svakojake ovdje pišu. To je zato što su površni i bez pameti svako ko piše ove jadne komentare koji govore samo o njihovom stanju duše koja nije zadovoljna i neće nikad ni biti. I savjet čuvaj se u svijetu glume, ne dozvoljavaj svakave scene da glumiš kako reditelji zahtjevaju.
Buleravu, pade i ti na nivo ovih talibančića. Malo pokvasi lice, dođi sebi, pamet u glavu, u onu gornju.
bitno je ne fokusirati se na nos
@Sonja45 a šta treba operisati unistiti svoju prirodnost, originalnost i ličiti na svaku drugu? Ma daj cc danas frajeri čupaju obrve više nego cure a djevojke samo pod nož, nit samopouzdanja nit išta.
5,5
Nos?
Ma šalim se, ključ bi ja njoj u bravu