Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan je narod koji se svaki dan budi s mrznjom prema drzavi u kojoj zivi...😃 ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA!!!!!!!!!
Divi cetnoglavih bandita kako Bosnjama dijele moralne lekcije i epitete najgorih. Nastavljaju sa zamjenom teza i propagandom. Nasera su oslobodili odgovornosti, a i opet ce, vas nikada nece. Dzaba vam hiljade lajkova koje podijelite ovdje medjusobom. Sad pocnite raspredati o Jasenovcu, St. Gradiski, Kragujevcu, Osijeku, Kazanima, Vozuci, Cele Kuli. Dzaba vam je nikada necemo biti jednaki. Vi ste potvrdjeni genocidasi.
@pipo4ever1 -Neka vama Kačavende i ostalih pedera i federuša!
Jedno je sigurno, producent nije mogao nikako protiv istorijskih činjenica, pravde i pravednosti. Dohvatio se istine i to će mu donijeti profit. Ovi, koji bi na laži pljuvanju sve što nije krščansko, uz to je genocidno, terorističko i kukavičko - nemaju prođu. To ste tražili - negativan predznak ste dobili i to je to! Uostalom Zapad i Istok znaju da je bosanski - bakanski Muslimani najmanje krivi za pošast koju siju teroristi sa Istoka. Vratite se dva tri vijeka unazad!!!
hahahahah.. Opsada kmeeeee... Ma oni to snimaju zato ato hoce da pokazu ljudima sta ste vi prezivjeli i zato sto su oni veliki pravednici 😂😂😂 A ne zato da namaknu lovu😂 Snimali su i o vijetnamu da pokazu kako su ih vijetnamci napali iz cista mira 😂😂
@MangupiCZ još ne mogu preboliti Vijetnam XD XD XD
Cypress Films je jedna od najvećih američkih filmskih produkcija......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji......
Jasmila na aparatima
Genocidni vlasi.
Mirni vlasi. K nozi!
Vlaski portal
i treba snimati filmove o fašističkoj stoci
SS56 - snimalo se i snimaće se još - biće još Oskara, Meda i ostalih prinanja. Što vam Kusta nešto nesnimi, sa lažima naravno? Nesmije. Provaljen je kod međunarodnih filmađija, pa sada može da snima samo na Mokroj Gori!
NEKA MALO SAĆEKAJU SA SNIMANJEM,DOK MI DOĐE ODGOVOR DRUGOSTEPENE KOMISIJE,MOŽDA IM KAŽEM KAKO SE MJENJA ISTORIJA B I H .
DarrenOsborne- niste se pomjerili sa referendumom? Za takvu situaciju imamo nešto drugo pripremljeno i vrlo lahko upotrebljivo. Nikada više 1992 i JNA! Držite traktore i motokultivatore u pripravnosti!
@Srboljub55 - probali su mnogi kao ti da mi udare šamar, pa i nožem - a ja živ!
@CrazyNorth - bilo je gusto, što je jeste. Bilo je sve do trenutka napada na Predsjedništvo i kada je raja shvatila da se previše uzdate u oklop - to vam je bio kraj. Pitaj neke svoje đenerale! Bez oklopa ste bili obične koljačke kukavice koje su udarale na nejač i vikendom natovarenu pljačku vozili za Srbiju i Crnu Goru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahahaha eeee klix klix sve je jasno napustam ovaj portal
Ko ce o cemu, nasljednici koljaca o postenju. Cetnicko marvo nazad u Srbiju tamo vam je mjesto.
@vitezovi_reda_zmaja Pa vi ste napali Bosnu zajedno s turcima,picke kmetovske.Iako vam je Bosna prije toga pomogla.Znaci vi mozete u tursku sa ostatkom familije vam koja je vec dole.
https://www.youtube.com/watch?v=e6bMpE7kqNU