Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO ALMIR ĆEHAJIĆ -BATKO ..............JER NAMA TAKVI LJUDI TREBAJU U OVOJ KRASNOJ DRŽAVI ................................................ŽELIM MU PUNO ZDRAVLJ I DA MU SE SVE ISPUNI ŠTO ZAŽELI JER JE ON KRASAN ČOVIJEK...........JOŠ JEDNOM {ŽIVIO ALMIR ĆEHAJIĆ -BATKO}:D
nego vi sto ga branite napravite fondaciju \"vratimo batkove dugove\" pa onda pricajte o batku njegovom postenju i spasavanju tudjih zivota
vrijedniji je jedan zivot koji je spasen na Batkovu ideju... nego milijardu vas takvih ljigavaca koji samo cekate bilo kakvu vijest da objave ovi sa_ sa-x pa da onda pljujete i pišete notorne gluposti !
Ne kaki te obadvoica, jer niste dorasli ni da spomenete Batkovo ime.Više je učinio dobroga za ovu godinu dana nego svi naši političari za 15 godina. Batko samo naprijed, kokuzi su uz tebe.
ovo shu.pak obicni.. ne mogu ga ocima..