Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Ovo je najbolje moguce sto se mogli desiti na Balkanu, Al Jazeera postavlja "pin" na balkansku scenu, koja je uvijek bila plodonosna po pitanju filma..
Neoliberlano smece od televizije, samo sto ne pocnu pravit naslove : " Pokazite dobrodoslicu, dajte vase majke, sestre i zene imigrantima". Mater im jebbem pustinjsku a narocito nasim prodanim novinarima koji rade za te arapske stakore!
Najbolja tv na našim prostorima
Rijetka,možda čak i jedina televizija kojoj nije u opisu rada širenje nacionalizma.Pokrecu svoje projekte bez da cekaju na pomoc vlasti, pomoc koja se svodi na trošenje naših para, u zamjenu za njihove ministarske, sad trenutno i kandidatske propagandne reklame.Televizija kojoj je cilj obrazovanje naših nepismenih i poglupih ljudi.Ali šta glupan zna njemu daj Vizu na FTV,Taleta na BHT i njemu dosta.. Svaka čast konačno da neko nešto konkretno pokrene na polju dokumentarnih filmova.
Nakon toliko dokumentarnih filmova u programu od Dine Merlina, shupka Gazde pa do svih dokumentaraca sa Milicem, ovo cak i ne iznenadjuje. Bravo za Al Jaziru da malo odmaknemo i od sff koji je sve samo ne 'film festival'.
Prva slika 4 kamere, a bilo ih je i vise garant, a danas i pocetak kampanja. Ne moze ni to svako! Hvala Al dzeziri na doprinosu ovom gradu i kulturi. Lajk i sretno.
@cinkapala e jesi glup otac te jebbo a arapska televizija, cuj ne moze to svako
Svaka čast Al Jazeeri na ovom potezu. Sretno!