Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj commi neumoran si, idi bolan ne bio spavaj malo, hodaj, skaci, pjevaj, igraj gume, slusaj radio, gledaj kroz prozor, preskaci strik, klanjaj, zvizdi, namiguje, nesto nesto eto nesto radi, samo nemoj komentarisat makar jedan jedini clanak, jedan jedini sat, u jednom jedinom danu............................
e sad bi ti tipicni bosanac na to reko- tebe nesto izjeda ili si bolestan. =))
A koja je ona koka do njega, je-bo Penelope, kako se zove?
Vidimo kako se postuju filmovi i fotografije u Bosni, zasto nekome platiti kad moze dzabice se ukrasti. Za slike postoje agencije ili privatni fotografi koji ovakve stvari slikaju i oni barem zasluzuju kredit za odradjeni posao!
ADO, MOGO SI BAR OBRIJAT, KO KAKAV TALIBAN SI USRED ZAPADNOG BLJESTAVILA.
Ovaj Haskovic trokira kad prica ko Felicia 1.3.
Adnan beton!
...jes\' vala...štuca im se :)
dobro...dosta smo se napricali o adnanu i penelopi, pa se opet vidimo na nekoj drugoj \"vijesti\"
..dok du lijani u civilnoj ja se ne bojim...ni pelješkog mosta, ni rvackih domoljubnih udruga, ni zzunamija, ni klixovog admina :)
hmmm..tacno, sila je to.. a i valovi stvoreni od tih nocaca bi vjerovatno malo po malo kidali dio po dio Skolja, ili cak stvarali manje tsunamije, a taj ti belaj stvarno ne treba. Onda bi morao zvati nase oruzane snage, i razne civilne zastite u pomoc, mada bi ti oni odmah pomogli (za jedno milenijum-dva kad se more osusi).
...ne bih to...ne gledaju mi se bh nosači aviona na putu za neumsku ratnu luku...
E jb, zakasnio si kod njega.. nema veze, jos imas veliki i mali Školj na raspolaganju pa vidi sa radonom ili baketom sta se moze uraditi..
...u pravu si...taman sam ljetos kont\'o kupit\' sveti stefan...sa sve onim rusima...al\' don milo bi poslom u brindiziju :)
Nemoj, kazu tamo vade organe.. bolje ti je da zoves don mila, a mozes probati i sa radonom ili baketom
bravo adnane.. svaka cast. daj boze da ti nama doguras do hollywooda..
...znaći, da begam u peć...il\' da zovem don mila :))