Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ADAM SANDLER KRALJ!!!
Sasvim si u pravu. Tom Selleck, Steve Guttenberg i Ted Danson ni u jednom nastavku filma nisu glumili homoseksualce.
imam jednu nedoumicu pa ko moze da mi pomogne, kaze u tekstu \"Chris Rock, Rob Schneider i David Spade, u konkurenciji su za ostale uloge homoseksualaca koji odgajaju bebu.\" mislim da u orginalnom filmu nisu pederi ... koliko se sjecam sva trojica su imali djevojke
ne kontam te
Taj film necemo gledati
Njegovi filmovi su poput deja vu, ako nisi recimo vidio radnju istu filma, a inace je neka retardirana, onda ces vidjeti kisu istih glumaca koji su glumili u njegovih 50 filmova!?
oooo neeeeee. uzasan film sa ovim napornim uzasnim chifutom. kakva kombinacija